header .. sapa nak .

Sunday, April 03, 2011

 hurm . oke . aku hari ini mood entahlah . tak tahu . gila sedikit kowt . 

oke . xmo cerita banyak sangat . nanti merapu-rapu jadinya . oke . 

kelmarin . busy punya busy . terguna photoshop lagi . hurm . so xda keja . 

hilang la mood busy buat kerja . so busykan diri dengan buat header . haha . oke . so kali ini . nak post header buruk yang aku buat . haha . 


oke . buruk kan . hehe . opsS . memang burukkan . tapi sapa yang nak gi tahu . haha . ada ka orang yang nak . hehe .. it can be edited more and more . haha . oke . gi tahu ok . tue khas buat sapa yang minat Domo-Kun la . hurm . .

oke . sapa yang nak minta tolong saya buatkan header boleh juga . tak kisah . hurm . tapi tengok mood la . oke . and more . siapa-siapa yang nak tahu tentang apa gi tahu la . maybe tutorial or nak buat apa-apa . sebab saya malas nak tulis tutorial . hehe . oke . ? 

bye . Assalamualaikum 

You Might Also Like

8 comment

  1. alalaaaa . comel lahh domo tuehhh .
    tapi kalau mickey lagi comel kot .
    fii suke lahhhh .
    nak bole ? heeee .

    ReplyDelete
  2. pakcu : xmo xpa . hehe . .sedih aih ..

    ReplyDelete
  3. eh, naknak ! heee~~
    tolong buatkan ! :DD

    ReplyDelete
  4. @sarah : eh . nak ka . contact dkat fb leh x . add saya oke .

    ReplyDelete

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images