Minggu Orientasi UBM | Mari Berkenalan

Thursday, April 14, 2011

Salam buat semua siswa siswi UBM dan juga pensyarah-pensyarah serta prof yang terbaik .  :)


whoa . saya baru terkial-kial nak siapkan assignment nie . hehe .. harap prof tak marah sebab lambat sikit siapkan . oke . prof marah tak . oke . so nie soalan-soalan prof kasi . 

 • letakkan banner UBM dalam entry anda. • nama anda dan nama blog anda. • sejak bila mula berblog. • apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini. • pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.


  nama saya Khairul Azim . for shot khairul
  nama blog nie Hoping For A Miracle

  sejak bila mula berblog . 
  oke prof . sebenarnya agak lama juga . whoa . hehe ..  August 2009 . tapi masa tue kurang aktif . oke . 

  pandangan saya tentang blogdarsawarsa kini .?
  aih . darsawarsa . whoa . apa maksudnya . failed saya macam nie . pandangan saya simple saja rasanya prof . pada saya semua orang patot ada blog pada zaman sekarang . bukan apa ia banyak membantu kita sebenarnya . ini juga merupakan medan perkongsian maklumat untuk semua . dengan zaman moden sekarang semua boleh di kongsi dengan mudah di sini dan tanpa perlu menyusahkan diri sebenarnya . itu saja . oke x prof . ? entah2 ko pew. hehe .. 

  pandangan mengenai IPTM(institut pengajian tinggi maya ) pertama ini . 
  honestly . whoa . memang best . sapa kata blogger tak hebat . hebat la . IPTM tue . orang lain ada ka . oke . ini bagus la sebab boleh jadi medan perkenalan dan perkongsian antara semua siswa siswi serta pensyarah and prof blogger . kat sini juga semua boleh berkongsi segala maklumat dan informasi . secara tulusnya sokong 110%+90% buleh prof . 
  oke . so kawan yang belum join . mai join jom masuk U . whoa . mai kita pakat-pakat jadi siswa dan siswi UBM . terbaik dari ladang STRAWBERRY . http://ubmalaysia.blogspot.com/2011/04/minggu-oreintasi-ubm-mari-berkenalan.html
 • You Might Also Like

  6 comment

  1. singgah dari UBM.. hehe.. :)

   ReplyDelete
  2. whoa . singgah ja . xkn singgah tangan kosong . buah tangan xda ka .

   ReplyDelete
  3. oh..good! prof akn pertimbangkan.. :')

   ReplyDelete
  4. salam Tuan Blog
   datang dari UBM
   datang follow sini jom follow balik ok
   Jom join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com

   http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

   ReplyDelete

  Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

  Like us on Facebook

  Flickr Images