AKU SEPET . biar betul !!!

Saturday, April 09, 2011

 hehe hurm .. saja la . hari nie aku and housemate aku rajin kemas rumah . yea . kemas rumah .. 


rajinkan kami semua .. jejaka-jejaka yang sesuai untuk di buat suami .. haha .. promot diri kat sini . hehe . oke . 
aku ingat nak upload gambar-gambar kemas rumah tadi tapi sorry la . terlalu sensor sangat . semua pakat pakai boxer ja kemas rumah tadi . hehe . yea . kalau upload kat sini susah la jadinya .. hehe . sensor then aurat kami tak leh dedahkan oke . so maaf yea. cerita secara lisan kira boleh lah . oke . ? hurm . best tadi kemas rumah . hehe . 


bangun pagi . tak breakfast . tak mandi . tak berus gigi . haha . . yea . aku tak sempat berus gigi tadi . member-member mai kejut then terus paksa kemas rumah . haha . yea . nasib baik tak breakfast . kalau tak bertambah perisa makanan aku pagi nie . hehe . korang tahu . letih aku kemas rumah pagi tadi . rumah punya la serabut sebab dah lama tak kemas . habuk jangan tanya la . hehe . terukkan rumah aku . haha . ops . sorry itu semua rekaan sahaja . rumah saya kemas oke . hehe . then kita orang kemas la rumah . sapu sampah . kemas tilam . kemas bilik . kemas dapur . kemas bilik air . pendek kata apa yang boleh kemas semua kami kemas . haha . rajin sangat kan . hehe .. oke . sudah cerita pasal kemas rumah tue . sebab entry nie bukan nak cerita pasal kemas rumah tapi pasal  ...


oke . nie ja gambar yang boleh aku upload . yang lain sensor saja . 

____________________________________________________________________________

SEPET 







ha . oke . korang nampak gambar itu kan . oouh .. kenapa . korang nilaikan la . hehe . i'm SEPET . .haha ..  haha . hari ini aku geram sikit . semua gambar yang aku ambil semua mata aku sepet . haha . i'm sepet . haha . biar betul haha . oke .. korang agak-agak aku memang sepet ka buat-buat sepet . oke . 


aku tahu . aku buat-buat . haha . tak . oke . saja ja aku timbulkan soalan sepet nie . sebab aku dapat soalan baru hari ni dari seorang kenalan aku . hehe .. 


kawan : hey . hg nie . sepet ha . pasai pa ?
aku : hah . sepet . hg igt pa . gambar sepet ka .
kawan : ha . betul hg sepet . ish .
aku : ha . oke . aku sepet so . awat .
kawan : xda apa . nak tnya buleh ?
aku : ha . boleh ja . buat cam tak besa plak . :)
kawan : jgn mara na . hg anak angkat pa .
aku : hah . hg nie !! awat plak .
kawan : hg sepet tp family hg ada ka ?
aku : haha . sepet itu tidak di warisi turun temurun laa .
kawan : haha. serius la . hg nie . hg anak apek apa . cina kowt ?
aku : haha . apek .? cina ?
kawan : ha betul . nasib baik hg gelap sikit ja .
aku : haha. aku melayu 100% . haha .
kawan : ish . serius . aku tengok gambar hg masa kecik 100% macam anak cina
aku : haha . mana hg tengok .
kawan : haha . ada la . mak cik hg bg . kan mak aku baik dengan mak cik hg .
aku : haha . sudah la merepek . hg nie gila pa hari nie . tukar topic . kalau tak aku off ja .
kawan : oke . sepet . i call u sepet yea . 

oke . korang faham tak . kalau tak faham tak apa la . hehe . oke . tue yg aku geram tue . ada ka aku sepet . tak tahan aku dengar . tergolek-golek aku hari nie . tambah plak . macam apek . tak adanya . dah la gelap ja aku nie . apek mai mana pula . 

mak , ayah . cek anak mak and ayah kan . hehe . 

oke . sudah2 . . that all nak cerita . kalau tak best . sorry la sangat-sangat oke . 

You Might Also Like

3 comment

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images