Kembali ke Dunia Blogging !

Wednesday, June 10, 2015




Assalammualaikum ..

Setelah begitu lama dibiarkan sahaja kini kembali menaip di ruang maya yang telah mencoret begitu banyak kenangan manis. Agak2 ramai tak yang merindui aku untuk kembali ke dunia blogging ni.. Kalau tak ada nak undur diri semula la ..


Ok kembali ke topik kita semula. Ye aku akan kembali ber-blogging, Yay or nay ? Insha Allah aktif seperti dulu, 24jam nak je update, bercerita kat sini kan .. HAHAH ..

Sekarang nak update apa yang berlaku.

BUSY!! BUSY!! Ye sangat busy sebenarnya selepas aku kembali bergelar student di Universiti Sains Malaysia .. Yea Ohsome sangat kan .. Dah nak habis satu sidang baru nak bagitahu kan ..

InshaAllah nanti aku ceritakan perjalanan hidup aku kat sini, banyak suka duka walaupun baru setahun sahaja. Sekarang nak menaip malas lagi .

Bye , Assalamualaikum .. 

You Might Also Like

5 comment

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images