Engineering Math 2

Monday, April 18, 2011


Salam . hurm . oke . nak cerita paa . . hurm . oke . final exam tadi . oke . hari ini tepat 2.30 petang . aku amek paper engineering math 2  . hurm . macam biasa la . math memang sangat-sangat bukan favret subject dan agak di benci oleh aku nie . so faham-faham saja la macam mana reaction aku buat paper math tadi . tension saja . huhu . btw . i give my best for it even i do pretend to like it so much . whoa . speaking mat salleh pulak . hehe . oke . mai nak cerita soalan tadi nuh . tapi bagi orang lain memang senang sangat soalan tue . serius . tak bohong senang . 

oke . first kita tengok detail paper . 

Engineering Mathematics 2 
2.30 ptg - 4.30 ptg 
6 soalan ( jawap 4 soalan sahaja ) 
soalan mengandungi tajuk-taju Complex Number , Intergration , Apps of Intergration , Differentition , Apps of Differentition . 
Di gubal dan di olah oleh Kementerian Pengajian Tinggi Politeknik . 

oke . mesti senangkan . tengok tajuk memang senang . tapi apa boleh buat . memang tak minat math ni dan sah-sah tak pandai subject math nie kan . hehe . oke . tapi tadi rasa-rasa macam boleh juga buat tapi separuh ja rasanya yang boleh tue . oke . tak apa . forget about mathematics . 

btw . i still got 3 more papers to be seat that is 

Digital Electronics

Electrical Circuit

Semiconductor Devices


oke . apa-apa pun subject tiga nie memang KILLER subject . hehe . yes . i'm not try to make a fool about this . hehe . oke . semua subject kejuruteraan elektrik . 

KEJURUTERAAN . whoa . macam gempak kan . hehe . macam . hurm . tension jadi budak engineering nie . all day using logic and math . hehe . I HATE MATH . . 

tapi apa-apa subject kat atas tue memang aku akan buat yang terbaik sebab memang minat sangat subjek tue . memang gila-gila . GILA kentang lagi . hehe . oke . rasanya sudah selesai entry saya yang merapu dan tak berasas nie . nanti apa-apa info akan aku kongsi lagi oke . nak out . study subjek dekat atas tue . nak score paling tidak 3.00 ke atas untuk 3 subjek tue . oke . doakan saya oke . thank . 

ADIOS . salam .. 

You Might Also Like

10 comment

  1. all the best dear.

    don't wish for good luck if you never try your best

    ;D

    ReplyDelete
  2. huhu . thx amoi . hehe .. i will .

    ReplyDelete
  3. goodluck ! kamu boleh buat punyer !!
    =D

    ReplyDelete
  4. amik course apa ni?

    btw, you laki?

    haha

    ReplyDelete
  5. amek dip kej.electronic computer. yes .

    ReplyDelete

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images