Beto Kusyairi Jatuh Cinta Dengan Neelofa

Wednesday, June 06, 2012Antara cinta dan persahabatan
Antara cinta dan persahabatan
SEBUAH lagi telefi lem menyayat hati, Janji Jujur Sepi, akan menemui penonton di slot Skrin di 9, pada 13 Jun, jam 8.30 malam, di TV9. Menampilkan selebriti popular Neelofa dan Beto Kusyairy sebagai peneraju utama, kisah cinta Janji Jujur Sepi mengisahkan hubungan Andy (Beto Kusyairy) dan Dhea (Neelofa).

Sejak jatuh cinta, Andy berusaha mendapatkan Dhea walaupun dia agak menjengkelkan di mata Dhea. Namun, setelah tujuh bulan mengenalinya, Dhea rasa semakin serasi bersama Andy.

Di saat cinta mereka semakin mekar, Andy terpaksa ke Perth, Australia, untuk menemui rakannya, Johan (Shah Iskandar). Dia berjanji akan pulang segera.

Namun setibanya di sana, Andy tersepit di antara cinta dan sahabat. Johan menghidap penyakit kritikal dan tiada penawar.

Lebih mengejutkan apabila Johan memintanya menjaga teman wanitanya, Vee (Izreen Azmindar). Andy serba salah kerana dia mencintai Dhea. Namun, dia terpaksa menurut kata Johan kerana pernah termakan budi. Dia kemudiannya terpaksa mengotakan janjinya untuk membahagiakan Vee.

Maka, bermulalah drama demi drama. Andy terpaksa memikat Vee, walaupun terpaksa. Pada masa sama, Andy tetap menagih cinta Dhea. Apakah Andy akan mengotakan janjinya terhadap Johan untuk membahagiakan Vee atau adakah dia akan mengikut kata hatinya untuk bersama Dhea? Pastikan anda menonton kesudahan telefilem Janji Jujur Sepi menerusi Skrin Di 9!

You Might Also Like

5 comment

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images