Dilema | Keep This Blog or Migrate This Blog To Wordpress Self-Hosting

Friday, January 13, 2012

Assalamualaikum . .
 dah lama tak update blog . . lama sangat rasanya . . rindu gila kat blog nie . . ohh . . I MISS U ugly blog . .ops sorry . . memang burukkan blog saya . . sudah sekarang bukan topicnya itu . .

confius sekarang nie . . nak buat macamana ..

Nak tutup blog ini dan redirect kepada hosting baru

OR

keep this blog . . Hosting tue star new thing . . ahh .. pening . . anyone yang dah lama blogging please bagi cadangan . .

rasa macam nak keep use this blog and at the same time hosting tu update gak . . tapi mula dengan new post  . . pening . . tolong bagi cadangan . .

You Might Also Like

5 comment

  1. blog kamu tak ugly mana pun lah, haha. just keep this blog lah. sayag kan dah penat-penat make up blog ni.

    ReplyDelete
  2. tutup blog? buatpe.. teruskan je ^^

    ReplyDelete
  3. buat blog cntik2 nk ttup?
    no way.. tak yah la.. xder tutor comel dri blog ni >>__<<

    ReplyDelete
  4. well, aku tahu kau akan sakit hati bila baca aku punya comment... aku tahu kau comel, hensem, dan jambu. dan aku tahu yang kau juga sepet. tapi takperlu nak kembung pipi kau, macam nyah je aku tengok... fine aku tahu kau takpeduli dengan anon pya komen.

    ReplyDelete

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images