Design Header

Sunday, January 15, 2012

Assalamualaikum . .

hi semua .. apa khabar . . sihat . . harap sihat . . ada yang dah tidur ka . . jangan tidur lagi . . awal lagi . . mari-mari . . Mr.Sepet nak tunjuk Header yang orang order dekat Mr.Sepet . . yes Mr.Sepet sedar tak lawa mana pun Mr.Sepet buat tapi janji orang tu terima sudah la kan . . ouh nak tengok tak . . nak ?
 uke nak bagi korang semua tengok .


uke tak . . hurm pada siapa yang nak Mr.Sepet buat pun boleh . . just PM Mr.Sepet dekat FB yea . . uke itu saja  . . bye . .

You Might Also Like

21 comment

  1. Its simple but nice. Good work. Keep it up :)

    ReplyDelete
  2. bopa harga untuk design header..hoho (mula beminat neh~) sebab cute je tgk header cecumil camtu

    ReplyDelete
  3. simple but nice! ehe. kalau buatkan tu kene charge ke :P

    http://kyralovelious.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. @eeiyss up pada design . . just PM me to nego

    ReplyDelete
  5. @Kyra kena la . . tp klu mood baik hati percuma . .

    ReplyDelete
  6. @Puan Besar Shag Yahaya thank . . tp xpower mcm awak . sy x pndai dudel . .

    ReplyDelete
  7. mr.sepet .. sila bukak mata luas2 sebab anda telah di tag :P .. hahahaha ..

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/01/miraa-hussins-ga.html

    ReplyDelete
  8. sy nak header cmtu jugak boleh??
    comel la..
    http://awanbiruterluka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. cantik ! macam nak jugak lah :DD teheee XD

    ReplyDelete
  10. oh i see. then bila nak jadi baik hati dgn kyra ni? hiksss :P

    ReplyDelete

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images