Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011

Saturday, February 12, 2011


dalam dok berwalking dalam blog nie .. sempat juga singgah dekat 2dayblogger .. hurm .. wow .. tertarik dengan contest dia .. hurm .. " Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 " bestkan tajuk dia .. hurm .. terus tertarik nak join .. so apa salah kalau aku cuba join kan .. hehe .. so nie I take a part in this contest .. hehe .. 


so .. nak join .. click kat atas tue .. ok .. 

korang baca nie .. sure tertarik kowt .. hehe .. 

SIAPA YANG AKAN JADI JURI DAN PILIH PEMENANG?
-Korang yang akan jadi juri dan korang yang akan vote untuk menentukan 1o Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011.
BILA TARIKH TUTUP PENYERTAAN?
-Tarikh tutup adalah pada 28/februari/2011
BILA TARIKH UNTUK START MENGUNDI?
-Undian Pertama: 1/3/2011 – 8 /3/2011(Undian untuk semua peserta)
-Undian Kedua: 10/3/2011 – 17/3/2011(Undian untuk 20 terbaik)
BILA TARIKH UMUM PEMENANG?
-10 pemenang akan diumumkan pada 20/3/2011 pada jam 9  malam berdasarkan undian yang paling tinggi.(Undian pertama + undian kedua)
HADIAH ISTIMEWA DARI 2DAYBLOGGER.COM
-10 blogger yang menang akan terima ebook percuma bertajuk “15 736 VISITOR SEMINGGU BLOG 2DAYBLOGGER.COM“.
PESANAN PENAJA
-Ini aktiviti suka-suka je.takde paksaan untuk korang join aktiviti ini.Blogging kenalah happy and fun.Betul tak kawan-kawan semua=)
Jadi marilah kita memeriahkan aktiviti pertama saya ini =)
p/s:harap mendapat sambutan untuk aktiviti kedua ini.. =)

p/s : sebab itu aku tertarik nak join .. hehe .. 

ok .. sekarang nie .. jangan lupa untuk undi aku ok .. ( merayu gak la nie .. ok .. thank .. )
tarikh undi mula 1/3/2011 - 8/3/2011 .. so buat reminder ok .. undi aku .. hehe . 

ok .. korang rajin2 la .. ok .. untuk sapa2 yang nak join kontest nie buka blog abg faisal ok .. 
ok .. jom join kontest nie .. 

ok .. nak tag lepa nie :-

You Might Also Like

4 comment

  1. yeah . oke .
    gud luck utk awak . hehe .

    ReplyDelete
  2. gudluk

    datang buat spotcheck
    tok pilih 10 blog tercantik

    jangan lupe vote saye
    kat kump 2 no 28

    undilah b4 10mac2011
    thanks

    ReplyDelete
  3. gudluk

    datang buat spotcheck
    tok pilih 10 blog tercantik

    jangan lupe vote saye
    kat kump 2 no 28

    undilah b4 10mac2011
    thanks

    ReplyDelete

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images