Time always moving pass us

Thursday, November 24, 2011

Assalamuaalaikum . . 


Entry ter-publish oleh si Sepet :)


hi semua . . update lagi . . bersemangat nak update lagi . . actually saja nak update nak cerita pasal kawan-kawan . . hurm . .friend's . . yeah  . . nak cerita and nak buat macam aku yang lalui walaupun kawan-kawan aku yang laluinya . . haha . .

kawan-kawan aku kat politeknik dah habis final hari ini . . bahagia mereka . . haha . . habis final . . merdeka la hampa nuhh . . haha . . gud luck untuk result hampa nanti nuhh . . 

wehy masa cepat berlalu kan . . hampa dah habis final . . so it the end of semester 3 untuk hampa la . . haha . . bahagia la hampa . . lepas ni leh rest otak dah kan . . haha . . pakat cuti . .lepas tue hampa nak pi LI dah . . tinggal aku nuhh . . haha . .

cepat kan mas berlalu . . lepas ni hampa jadi senior aku nuhh . . aku panggil hampa abang and kakak la . . haha . . aku jadi junior hampa . . HAHA . . lepas ni hampa tolong aku nuhh .  .  ajar aku nuhh . . 

uke la la . . aku tak taw nak merapu apa da . .haha . . nie khas untuk hampa ja DTK3A . .

wehy aku rindu hampa . !!

You Might Also Like

0 comment

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images