malang tak berbau . nasib baik berbau ka . ~

Sunday, June 05, 2011

Assalamualaikum . hai all . .hahah . dah lama tak update blog kan . rindu plak . besa la . busy saja kan .. huhu . nak kongsi something . haha . tapi tak best la . tapi tetap nak cerita . ~


sekarang cuti sem . aku sangat bosan . tak tahu nak wat apa dah . minggu lepas kira ok la sebab ada anak sedara . so leh kacau lepa semua . tapi sekarang tak . tak tahu nak buat apa . btw . nak cerita nie . tadi petang aku keluar . nak g kenduri . tapi something happen . 

nak tahu apa . oke . tadi bawa moto . pergi jalan yang memang jarang orang lalu . tiba-tiba ada something lintas then aku dah langgar . apa lagi hilang kawalan la . so . terus jatuh moto . nasib baik orang tak ada . yang tak best tue jatuh  dalam bendang sawah padi . tak suka betul . sedih gila . tue la orang kata malang tak berbau . tapi nasib baik berbau ka . cuba fikirkan oke . that all . daa .. 
gambar hiasan sahaja . thank to MrGoogle

You Might Also Like

10 comment

  1. 'tapi nasib baik berbau ka' mksud ape tuh ? HAHA

    ReplyDelete
  2. yang berbau tu mesti bau bendang kan? haha

    ReplyDelete
  3. kalo malang berbau,,
    mesti owg dah elak,,
    mesti dah sediakan precaution !
    :)

    ReplyDelete
  4. eh,gmbar tu kt mana yer?mcm pernah nmpk..cntik la...

    ReplyDelete
  5. @De'din btul tue . tp xsangka . bnda dh jadi . haha .

    ReplyDelete
  6. @Azeanthy Paiman ntah . amek dari google ja . buat hiasan .

    ReplyDelete

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images