i'm PLAYBOY so gurl out there STAY AWAY

Saturday, June 25, 2011

Assalamualaikum .. . 

Entry ter-publish oleh si Sepet :) 


uke . entry panas . entry panas . haha . panas ka . uke . tengok tajuk . aku PLAYBOY . . haha . . betul ka . nak tahu baca sampai habis . haha . . baca-baca . . jangan tak baca uke . teruskan baca . . 


uke .excited nak cerita dekat semua . whoa . bangga aku sekejap . PLAYBOY tue . bukan senang nak dapat . haha . . BTW ada gurl hantar mesej dekat aku . . nie mesej dia . 


"hey pergi mampus ko . . dasar lelaki PLAYBOY .. ko fikir aku heran ko nak ada gurl lain . sorry . "


uke. . suka ja dia kata aku playboy . . haha . . melampau . . kalau gurl aku ok juga nak kata dekat aku playboy tapi bukan . suka-suka saja kata dekat aku . . dia perasan gurl aku kowt . sorry no love for you . . aku playboy . biarlah . . bukan ngorat ko or curang dengan ko la . adoi . . tangkap feeling seperti aku couple dengan hang nuhh .. grrrr .. wrong person . . dah state awal lagi . aku memang layan semua . so jangan perasan yang aku suka kat hang pula . adoi . susah manusia nie . . 


hey gurl out there . nak minta pendapat buleh . jangan marah .  


" korang rasa patot ka dia hantar mcg macam ni dekat aku .dia bukan gurl aku pown . . lagipun aku single so tak kisah nak chat or msg mana-mana perempuan kan " 


ha . tue ja ak nak tnya . uke . . . oke aku PLAYBOY ka . bagitahu sikit . ha , mai tengok FACEBOOK aku . ramai perempuan tapi lelaki pown ramai juga . . aku rasa dia kata aku playboy sebab kat FACEBOOK aku ada banyak gambar perempuan  kowt . haha . . mai nak survey FACEBOOK aku . . jom . . jom .. 






haha . amek kaw . tue . tengok la . aku playboy kan . haha . betapa ramai perempuan aku ada . haha . . kepada gambar rakan-rakan yang ada kat atas ni sorry . pinjam sekejap nak tunjuk dekat perempuan yang kata aku PLAYBOY  nie . oke . . that all . . adios . 

You Might Also Like

8 comment

  1. tudia buat entri troiihh ! haha. :P

    ReplyDelete
  2. @CucuTokMat (^^,) tggu lagi tak wat . cerita panas . hahah .

    ReplyDelete
  3. maybe gurl tu syok kt kamu kot..
    die jeles sbb tu ckp camtu. :p

    ReplyDelete
  4. wahhh.. kadang2 layan semua pun bahaya jugak. sbb bila dah ade yg tangkap cintun macam minah tuh kan teruk jadiknya. kena maki tak tentu pasal.

    btw, tak salah kalau si single nak layan semua. kawan kan beribu.. tol tak ?

    ReplyDelete
  5. @anakmuda tu la . susah juga kdang2 . tp xpa . maintain gmbira . hehe . toi x .

    ReplyDelete
  6. @ZURAINI haha . . awat lak nk jeles2 . . xleh2 .. hehe ..

    ReplyDelete

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images