Simple GiveAway by Si Sepet ( Sticky Entry )

Thursday, July 15, 2010

Assalamualaikum .. . 

Entry ter-publish oleh si Sepet :) 




uke . kali ini aku pula nak buat Giveaway . . hurm . . my first giveaway nie . so kalian semua harap sokong oke . . mai join ramai-ramai . . hehehe . . join taw . . giveaway nie simple dan sangat mudah untuk join dan menang . . 






tajuk giveaway ini ialah " Aku & Blog " .. tajuk pun senangkan . so memang senang pun . . 


syarat-syarat :- 



  • Mesti follow blog ini  . . mudah untuk semua orang tahu perkembaan giveaway ini . 
  • buat satu entry tentang giveaway ini . . tajuk entry " Simple Giveaway by Si Sepet " dan letakkan banner giveaway di atas tue serta link kan ke blog ini . 
  • tinggalkan link anda dalam entry jika sudah join uke . 
  • letak kan banner ini di sidebar korang juga uke dan link kan ke entry ini *
  • dalam entry korang semua ceritakan kisah korang semua dengan blog . ceritakan bagaimana korang boleh mula berblog , bila , kenangan manis blogging dan kenangan pahit juga . 
  • letakkan satu gambar blog anda atau gambar gathering blogger or apa yang berkaitan dengan kisah hidup blogging anda *tak wajib
  • seterusnya tag kan 3 orang kawan blogger anda dan pastikan mereka tahu . 
itu sahaja syarat-syarat giveaway ini . pemenang akan di pilih berdasarkan kisah-kisah korang semua . so pastikan kisahnya menarik uke . 

dah buat ini mesti ada hadiah kan . so hadiahnya ialah :-

  • Layout Template - tempat pertama
  • Header - tempat kedua 
oke . .  dua pemenang sahaja dahulu uke . 
tarikh tutup giveaway ini ialah 15 Julai 2011 

You Might Also Like

1 comment

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images