somebody

Monday, March 21, 2011

hurm . gatai tangan nak update blog . so my blog bucuk . i update u la .. hehe ..


oke . so nak update pasal apa hari ini . oke2 . 

cinta ??

so base on the above picture ( haha . macam soalan exam plak ) . 

oke . maybe sekarang aku tengah in love ka . ? 

oh tidak . just saja-saja nak buat macam nie . nak update macam nie . 

oke . based on my friend research . 

love . 

slogan paling best " everything i need just U in my life . I love U only "
in malay " saya hanya perlu kamu dalam hidup saya . cinta kamu sahaja " 

oke . korang nak ubah la .bg ayat yang hampa suka . tapi apapun tetap sama ja maksud dia . betulkan .

oke . sekarang nak cerita pula tentang apa akan jadi bila putus cinta atau tak berjumpa sehari . hehe . 


oke . korang tengok kat image tue . yang tu la jadi . tak boleh lupa macam-macam . hehe . 

so kat situ aku siap buat kesimpulan untuk korang . haha .. 

p/s : aku tulis based on apa aku nak tulis . kalau korang suka like dan comment . hehe . thank .. 

You Might Also Like

1 comment

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images