excited

Wednesday, May 04, 2011

Salam . oke . tengok tajuk enty pown dah tahu aku excited kan . nak taw sebab pa . huhu . 
nak tempek gambar nie saja-saja . hehe . 

semua nie sebab besok nak pergi kulim sat . pergi sat ja . jalan-jalan .. release tension yang teramat sangat nie . oke . lagi pown . bukan excited sangat nak p kulim nie . tapi excited sebab nanti aku akan buat entry terbaru . entry yang menceritakan kisah hidup aku . oke . dah decide nak tulis dekat sini . so tak kisah la orang nak baca atau tak . tapi tetap nak tulis . kerana coretan pengalaman hidup dan belum tentu semua orang merasai apa yang kita rasai . dan sebab itu juga aku nak berkongsi dengan semua . btw . sekali gus . selepas ini maybe nak buat contest . yes . contest . nak buat juga . walaupun tengah tak duit . tapi akan buat juga dalam masa terdekat nie . walaupun contest tak best . tapi harap ada orang join . sebab jika contest first nie berjaya aku akan buat contest lain dengan kerjasama orang lain dan semestinya hadiahnya lebih hebat dan gempak . haha . oke . itu sahaja kowt . ouh . satu lagi lupa nak bagitahu . lepas nie maybe tak online seminggu . so korang yang rajin jenguk blog aku nie tolong sapu-sapu habuk dekat sini yea . tolong oke . lagi satu aku nak edit blog lagi . nak buat lain . hehe . maybe . so sapa yang nak tolong . leh mesej saya . haha . whoa . macam ada orang yang baik sangat . oke. nantikan yea . layout baru . header baru . footer baru . banner baru . dan baju baru . haha . oke . that all till then . Salam . 

You Might Also Like

7 comment

  1. kalau buat contest aku masuk..
    agak-agak aku menang tak??
    heeeeeee
    *peace
    good luck der dengan result akan datang :D

    ReplyDelete
  2. @aqmalazmi klu rezeki ko . ko mnang . bleh ja . haha . ko pown . gud luck result tie . hehe .

    ReplyDelete
  3. wtpa laa p kulim... addooii tension2...

    ReplyDelete
  4. @kiela5line wat pa . ak g amek external ja . pastu blek p penang . hehe . .

    ReplyDelete
  5. waa sy suke contest2 nie.. :D nt nak join2.. hee

    ReplyDelete

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images