Rindu Akan Dunia Blogging

Thursday, October 11, 2012

Assalamualaikum. . apa khabar semua, sihat? yea harap semua sihat sahaja.. sejak blog ini jadi blog berita dah lama tak update kisah-kisah hidup aku kan? mesti ramai yang nak tahu tentang aku kan .. apa yang terjadi .. *opss ada ka yang nak tahu?tak kisah la janji nak cerita juga kan . .


first maaf sangat-sangat sebab dah lama aku stop update blog ini, jika sebelum ini aku berubah ke www.mrsepet.com tapi kini aku kembali ke sini semua kerana www.mrsepet.com ditutup buat sementara sehingga diberitahu kelak .. HAHA dah macam pemberita pulak kn .. ok tu tak penting la . . yang penting terima maaf aku yea . .

Next, nak cerita yang aku dah kembali ke alam student selepas berehat selama setahun akibat kemalangan dulu.. so hidup ceria semula . . yes best boleh kembali ke jumpa kawan-kawan tapi yang tak best aku jadi junior kawan-kawan aku . . YEAH .. ulang semester kan .. so i'm a junior .. HAHA . .

Dah lama la aku masuk sekarang pon dah tinggal lebih kurang sebulan sebelum final kn .. dah tak sabar nak amek final walaupun tak prepare apa lagi. semangat nak cuti then praktikal . . wahaha .. mampukah aku ..

Ok sudah, back to tajuk kita, haha teruknya aku kan dok campur melayu english lak.. sudah2 sebenarnya dulu masa aku dah buat keputusan untuk berhenti blogging ini, sebab tu lama tak update. Tapi apa daya ramai kawan-kawan suruh jangan stop. "Once a Blogger, U'll always be a Blogger" .. Perhh terbaik kn .. so aku akan kembali merapu-rapu di laman maya ini semampu yang mungkin tetapi tak sekerap dulu la sebab internet terhad sekarang, nk online seru "Mamak Shop" .. HAHA ..

Ok tu saja buat entry kali ini, nanti akan aku update lagi, sabar yea menanti kisah sebenar tentang aku . .  The truth Will Be Reveals Soon .. HAHAHA ..

Assalamualaikum . .

You Might Also Like

8 comment

Assalamualaikum . . Hi peoples  . . Currently leave UR comment here . .I will reply soon as fast as I could . .Do drops UR link . . please don't SPAM ! ! 

Like us on Facebook

Flickr Images